Kokeiltiin vihdoin pyörälenkkiä, huom remmin kanssa! Lähdettiin illalla vähän vaille yhdeksän ajelemaan, oli aika kiva lämmin ilta, muttei kuitenkaan kuuma. Sääli, ettei täällä oikein ole noita hiekkateitä, mut vedettiin sitten vaihtelevasti auto/pyörätiellä hitaasti. Välillä tietty käveltiin että poika pääs nostaa jalkaansa. Kerran Edi vetäs pyörän eteen ja äkkijarrutuksel sit sain pysähdyttyä, törmättiin kuitenkin sen verran ettei enää uudestaan yrittänyt mennä pyörän eteen Nauru

 

Oltiin noin tunti lenkillä ja matkaa tuli 6,5km! Ehkä vähän turhan rankka fillarilenkki näin alkuun, mut aamulenkki oli sitten vastaavasti tosi hyvä! Pojalla ei ollut yhtään ylimääräisiä kierroksia mutta oli silti oma reipas itsensä. Täytyy ottaa tavaksi nämä pyörälenkit.

 

Tänään illalla on sitten Vätin vinttikoiraradalla mätsäri eli match show! On toooosi hyvää harjotusta mennä nyt katsomaan kehätunnelmia koiran kanssa, kun sunnuntaina on Porissa oikea näyttely. Pojalla on nyt ollut hieman murrosikäkohtauksia (ks. kuva), ei esim. oikeen pidä muista koirista... KK:llekin on nyt kaksi kertaa murissut ja näyttänyt hampaita. Raukka luulee pääsevänsä arvojärjestykses ylöspäin Nauru heheee, saa kokeilla, mutta kun tulee mulle ryppyilee, ei tuu kyl toista kertaa! Odotan innolla.

1248932861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e