Oltiin tänään Porin KV-näyttelyssä, vaihtelevassa säässä ja tunnelmissa. Meidän kehän aikana aurinko porotti täysillä ja koira oli kovin vetämätön. Kehässämme oli 3 rotua ennen meitä ja siniset nauhat viuhahtelivat, kerran joku taisi saada punaisen.

 

Aloitimme suursnautserien rodun junnu-uroksien ryhmällä, tosin toinen oli poissa joten olimme yksin. Kun aloitimme ravaamaan kehää ympäri, ensin poika peitsasi kierroksen, laukkasi puoli kierrosta sen jälkeen ja viimeisen puolikkaan osasi jopa ravata oikein. Eli ei hyvin mennyt. Seisoi tosi hyvin, vaikkei kauhean särmikkäästi. Johtui kai kuumasta ilmasta ja siitä ettei eteen heitelty nameja. Hampaat ja karvan antoi katsoa nätisti.

 

Tässä arvostelu, jolla saatiin sininen nauha eli H eli Hyvä (eli toisiks huonoin):

"Hyvän tyyppinen, voimakas nuori uros. Hyvä pään pituus, hieman takaluisen pyöristyvä kallo. Lentävät korvat. Vahva kaula, joka voisi olla pidempi. Pysty selkävarsi ja vielä löysät kyynärpäät. Kovin lyhyt ja laskeva lantio. Alaskiinnittynyt ylhäällä kannattava häntä ja niukka polvikulma. Saisi liikkua pidemmällä askeleella ravaten. Karvan laatu"

nii-in, mitäköhän se tuomari ( Marja Talvitie )olisi karvanlaadusta sanonut, en tiedä :D Kaippa tässä on silti ihan kehityskelpoinen koira, toivottavasti ensi viikon lauantaina Turussa sitten paremmin!!

 

Jännitettiin ja odotettiin dobberi-Pihlan suoritusta sitten loppuaika, minä sain toimia valokuvaajana, joten syyttäkää sitten mua epäonnistuneista zoomauksista Pihlan sivuilla :)

 7.8. Tässä vielä jälkilisäyksenä kuva, Edi yrittää saada parempia pisteitä tuomarilta :P

1249619716_img-d41d8cd98f00b204e9800998e