Vesihäntä meni särkylääkettä antamalla, ei mennyt oireillessa kuin sunnuntaipäivä ja vähän maanantaiaamuakin. Onneks!

- - - - - - - - - -

Tänään käytiin Edin kanssa pitkästä aikaa vetolenkillä! Tosin se vetäminen keskittyi alkumatkaan, loppumatka hölkättiin rinnakkain Hymy. Tilasin alkuvuodesta Suomen valjakkourheilijaliiton kautta Edille vetovaljaat ja minulle vetovyön - ovat tosi hyvät! Välissämme tietty joustoliina. Ehkä päästään taas talvella vetämään pulkkaa näillä vermeillä!

Käveltiin(=lämmittely) ensin 15min (1,6km) että päästiin Aurajokea reunustavalle hiekkatielle, juostiin Halisiin, sillan yli ja YO-kylän reunaa hiekkatietä takaisin lähtöpisteeseen. Tästä taas käveltiin kotiin (=jäähdyttely). En viitsi juosta asvaltilla kun minulle tulee penikat ja Edille samanmoinen jumi. Yhteensä reissuun meni 7,5km ja 65min. Kesken reissua pysähdyttiin hetkeks juttelemaan kavereille, jotka myös olivat koiriensa kanssa lenkillä Nauru.

- - - - - - - - - -

Hassu tapaus kävi reilu viikko sitten kun olin Edin kanssa treenaamassa tottista meidän vakkaripaikassa läheisen koulun nurmikolla. Kaksi 4.-5. luokkalaista tyttöä koirineen (perhoskoira+kääpiöpinseri?) tuli sinne. He seurailivat siinä kun seurautin ja hyppyytin Ediä esteen yli kunnes kuulin lautaseinän takaa: "Hei nainen!! .... Sää teet hienoi temppui koiran kaa!!" NauruNauruNauru Yritin olla repeämättä nauruun ja huusin vaan että KIITOS! Nauru Tämän jälkeen tytöt uskaltautuivat lautaseinän (käytetään kai jalkapallomaalina tms) takaa ja yrittivät omia pieniä koiriaan kouluttaa samalla tavalla kuin minä... tai ainakin lähes sillä tyttöjen puuhastelu kuulosti suurinpiirtein tältä: "istuistuistu maahanmaahan istu ei Mini eieiei istuistu.." Nauru Noooh, pääasia on että koiran kanssa touhutaan! Edi ei välittänyt lainkaan näistä ilmaisista häiriökoiratreeneistä vaan jatkoi tottista kanssani. Pelattiin Eepun kanssa jopa hetken jalkapalloa siinä kentällä kun tytöt kouluttivat koiriaan vieressä. Kunnia heillekin, eivät heidänkään koirat lähteneet kohti meitä vaikka me pelattiin provosoivasti vieressä palloa!

- - - - - - - - - -

Tunnin päästä alkaa viimeiset tottistreenit Vätin kentällä, lokakuussa meillä alkaa sisähallikausi! Päästään taas vähän temppuilemaan agilityesteille tottispuuhastelun lisäksi.

1285514114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edi takkusena viime vuoden lokakuussa