Aamulla oli mukava yllätys kuulla, että mun pienenpieni koiranpoika oli Canis-koiralehdessä! Olin joskus kesän tienoilla lähettänyt Caniksen lukijakisaan kuvan Edistä ja nyt se ilmeistyi uusimmassa numerossa! En kyllä tiedä onko tuo mikään "kisa", mutta olihan se hauska nähdä Edin kuva lehdessä Kieli ulkona

Kävin hakemassa luottoeläinkaupastani broiskun siipiä ja kuivattua maksaa (namnam) ja samalla punnittiin Edi 45,7 kg painoiseksi! Hurjaa!

Treenailut ovat jääneet vähän vähemmälle kun koulussa on superpaljon hommaa. Tehdään kuitenkin eteisen "tottissuoralla" jääviä liikkeitä ja kapulan noutoa lähes joka päivä Hymy.

Kävin kaverin kanssa Turun tanskandogien järjestämässä match showssa 3.10.10. Poikkeuksellisesti ei tullut punasta nauhaa enempää menestystä! Meidän (isot aikuiset koirat) kehästä voittajaksi selviytyi afgaaninvinttikoira, ja tuomari sanoikin että Edi oli "hieman vilkas".... hemmetti sehän on riiseni! Niiden kuuluukin olla eloisia!! (vrt. voittajakoira... Silmänisku ). Edi kuitenkin ravasi hienosti ja olin pojasta tosi ylpeä!