Mökillä ollaan!

Perille tultuamme Edi juoksi suoraan laiturille ja hyppäs uimaan . Nyt ollaan yritetty ottaa edelleen rauhallisesti ja mennä pehmeitä metsä- ja pururatareittejä. Aika poikki oli tunnin aamulenkin jälkeen, ei olla pariin viikkon menty niin pitkään lääkekuurien ja kuumien ilmojen takia.

Edellispäivänä tehtiin vähän eteisen "tottissuoralla" tottista, aivan mieletön into! Wau! Otettiin seuraamista, jäävää seisomista, pöydän kiertoa etäisyydellä ja kauko-ohjausta. Jäävää seisomista tehtiin myös siten, että kävelin Edin taakse, innostusta oli vähän liikaa että se olisi täysin onnistunut. Ollaan myös opeteltu uutena juttuna pöydän kierto - aloitettiin siten että ottaa omatoimisesti askeleen kun katson pöydän ohi ja askel kerralaan naks+nami, ja palkkaus siten että ottaa askelia taas oikeaan suuntaan. Edellispäivänä saatiin sitten jo kasvatettua etäisyyttä ja pöytä kokonaan kierrettyä! Tämä on hyvä aktivointiin kun vaan lähettää kiertämään esim puita ja täten saa harjoiteltua hyviä luoksetuloja tai liikkeestä pysäytystä.

Josta tulikin mieleen! Oltiin Puolalanpuistossa lenkillä ja jätin koiran nuuskuttelemaan jotain hajuja kun kävin viemässä pussin roskiin, kutsuin Ediä sitten (matkaa ehkä parisenkymmentä metriä) ja pysäytin "pallonheittoliikkeellä". Ja poikahan pysähtyi! JES! Patukkapalkka oli ansaisttu . Pitäis nouto ja kaukokäskyt (siten ettei poika liiku eteenpäin istu-maa-istu -vaihtelulle) saada kuntoon ja pysäytys luoksetulosta varmaks ni...