Helou, pientä päivitystä meidän maailman menosta!

Tällä viikolla Edi taas koki suuria onnellisuushetkiä kun tuli ruokakuorma kotiin: 15kg broiskusiipiä ja 14kg possun kylkirustoa! Kävin myös hakemassa kantaeläinkaupastani Karvakorvista Murremixiä, yhden kutakin makua: liha-kasvis, kana-kasvis, sika-kasvis ja liha-luu. Jos olisin koira, sanoisin mums ja nams. Ajattelin näitä kokeilla Edille, jos vaikka maistuis ja maha ei menis sekasin. Jos nämä onnistuis, syöttäisin mielelläni barffia (barf?) Edille. Huolettaa vaan kaikkien hyödyllisten vitamiinien ja hivenaineiden ymsyms saaminen. Pitäis perehtyä!

Vaikka on ollut pakkasia, ollaan hyvin päästy lenkkeilemään. Välillä kun on oikein pureva tuuli, huomaa että Edikin siihen reagoi. Kylmimpinä hetkinä on ollut Hurtan talvimantteli päällä. Tänään tilasin sellasen fleece-haalarin netistä, ihan mielenkiinnosta ja tietysti kun halvalla sain, ihan oikeasti halvalla! Saa nähdä sopiiko päälle.

Kävin pari viikkoa sitten hakemassa trimmauskiven (kivi) Karvakorvista, on kuulemma vähän old school semmoisen käyttäminen, mutta lähti kovin kivasti irtokarvat! Edi on nyt sellaisessa parisen viikkoa näyttelturkista -pituudessa ja irtokarvaa tulee jonkin verran. On se kivempi pitää koira siistin näköisenä, kunhan pakkaset tästä laantuu, ajelen vähän korvia sun muuta ettei näytä taas bouvierilta...

Olen nyt opiskellut luonnestestivideoita jotten itse ylläty tai pelästy sitten itse kokeessa. Tarkoitus olisi päästä katsomaan livenä vielä koetta ennen Edin testausta.

Treenipuolelta sen verran että ollaan pidetty yllä tokon avo-luokan liikkeitä, jos sais keväällä sen koulutustunnuksen kasaan, yksi ykköstulos siis puuttuu. Ollaan ihan mielenkiinnosta treenattu myös voittajaluokan liikkeitä, kuten ohjattua noutoa ja istu-maa-seiso-vaihtelua, vaikka en usko voittajaluokkaan ikinä meneväni.. mutta..never say never. Seuraavaksi olen ajatellut opettaa ruutuun lähetyksen. Osaahan Edi jo eteenmenon (kun edessä on jotain tavoteltavaa) joten irtaantumispelkoa ei ainakaan ole.

Huomenna Edillä on eläinlääkärin vuositarkastus ja rokotukset. Pojan strategiset mitat ovat muuten tällä hetkellä säkä 71cm/ 51kg paino.