Sunnuntaitreeneissä riiseneiden kanssa päästiin tekemään oikein mainiossa tilanteessa tottista, yhdellä treeniryhmän nartuista oli juuri loppunut juoksut, tehtiin sitten vierekkäin ja peräkkäin seuraamista, maassamakuuta vierekkäin ja luoksetuloja. Mainiota, mainiota.smiley

Torstaitreeneissä TPH:lla oli kaksi teemaa: noudot ja jäävä seisominen.

Teema1: Keskityttiin Edin kanssa nättiin kapulan pitoon, kouluttaja antoi meille ohjeeksi kehua&kannustaa sanallisesti kun kapula on liikkumatta suussa ja naksauttaa aluksi ihan lyhyistä pidoista ja sitten kasvattaa aikaa. Otin mukaan myös kapulan tökkimistä, silloin Edin puruote parani. Kouluttajan ehdotus kapulalle hyökkäämisen estämiseksi oli sellainen, että kun heitän (tai vien) kapulan, kädessäni on jokin Edin kiva lelu, lähetys kapulalle, ja toivotaan että kädessä oleva lelu olisi kiinnostavampi kuin kapula ja täten ei leikkisi kapulalla. Täytyy kokeilla! Edin sivulle tulokin oli jo parempi kuin viimeksi!

Teema2: Jäävä seisominen otetiin kisamaisesti, kouluttaja toimi liikkeenohjaajana ja antoi käskyt ("onko ohjaaja valmis", "käsky", "matka riittää", "koiran taakse", "palaa koiran viereen", "käsky", "kiitos"). Edi jäi ihan hienosti, otti tosin askeleen, mutta harmittavaisesti kääntyi kun kävelin ohi koiran taakse. Kouluttaja ehdotti että jätän eteen palkan, jota saa pysähtyessään tuijotella - vain jos se ei aiheuta lisää askelia. Kokeiltiin, toimii, ei käänny enää ja ei ota askelia!

Lopuksi otettiin PITKÄ rivissä paikallaanmakuu. Edi pysyi tosi hyvin, skarppina, etujalat suoraan eteen ja ei mennyt lonkalle. Tosi hyvä, jee!

Aurajokirannassa Raunistulassa lenkillä, kurainen koira mutta uusi kaulapanta tuli kuvattua.


Aamulla Edillä oli VÄHÄN nälkä...