Tänään TPH:lla oli eri kouluttaja kuin viime kerroilla, hän on myös seuraavat eli viimeiset kerrat. Helatorstai on koulutuksesta vapaa päivä, 31.5. on viimeinen treenikerta. Tänään teemoina luoksetulo ja jäävä maa.

Ennen koulutuksen alkua otettiin pari estehyppyä istumisella, hyvin sujui! Luoksetulo pysäytyksellä oli tosi takkuinen aluksi eikä meinannut jäädä yhtään käsimerkistä. Todettiin että olen tehnyt liian monta kisamaista suoritusta, ja helpotin treeniä. Kokeilin vielä treenin loppupuolella, hyvin onnistui! Otettiin myös ryhmän kanssa paikallaanmakuu, jossa yksi koira lähti rivistä. Edi pysyi hienosti maassa, hyvä että tällaisia tilaneita tulee ettei kisoissa yllätä! Jäävä maa ei sujunut yhtään, jäi joka kerta seisomaan. Voi tietty johtua siitä että alkutreeni painotetiin Edille sitä seisomista... Lopulta kun käytin oikein iloista äänensävyä, maahanmeno onnistui. Törkeästi joku oli tuonut vinkupallon kentälle ja se häiritsi treeniä kovasti...

Ihan hyvä että tulee kesän mittainen (kesätöitteni takia) treenitauko, taitaa tottis maistua vähän puulta tällä hetkellä koiralle ja minullekin kun mikään harjoiteltu ja aiemmin osattu ei onnistui. Syksyllä sitten uudella innolla!