Uskomatonta, mutta totta, kesäkuussa ei olla treenattu! Ehkä vaan vähän aktivointia viikonloppuisin kun olen ollut kotona, muutoin arkipäivät menevät kesätyöpaikkakunnalla ilman koiraa.

Tänään illalla sitten pakkasin oikein kassillisen tavaraa mukaan ja mentiin lenkille. Läheisellä kentällä treenattiin seuraamista käännöksillä ja perusasennoilla, jäävää maata (hieno ja nopea!), hiirimaton täppäystä nenällä kasvavalla etäisyydellä (ensin kädessä, lopulta 4m päässä. Ongelmana ollut se, että Edi tuo sen hiirimaton mulle, tänään onnistui loistavasti) ja tehtiin myös yksi nouto siten, että heitin kapulan 10m päähän, sitten seuraamista ja takaisin heittopaikalle ja lähetys "tuo!". Ei Edi enää pitkään aikaan ole karannut kapulalle, mutta voihan sitä pinnan venyttämistä aina treenata. Viimeiseksi tehtiin eteenmeno: vietiin yhdessä jalkapallo kentän toiseen päähän ja juoksua/reipasta seuraamista toiseen päähän (n.80-100m). Kierrettiin jalkapallomaali, maahanmenoja ja pysähtymisiä perusasentoon, lopulta suoraan lähetys "eteeeen!". Hienosti meni treenit, lopuksi leikittiin taas koko viikon edestä :)

Vaikka oli kuuma sää Edi halusi vielä kävellä ihan kunnollisen lenkin treenauksen jälkeen. Lopulta Edi molskautti kuraojaan uimaan! :D Kotona sitten koira suihkun kautta syömään kuppi tyhjäksi ja nyt se tossa jo kuorsailee.


Juhannuskokkoa katsomassa, Edi ja riisenilaukku


Juhannuksena pörriäiset kiusasivat