Viimeisellä TPH:n treenikerralla aiheina seuraaminen ja tunnistusnouto.

Jos Ediltä kysyttäis, teemana oli ruohikon syöminen ja siinä pyöriminen&ryömiminen kyljellään, selällään ja mahallaan. Ja nahkarätti-lelulla leikkiminen.

Seuraaminen oli melko pitkä, mutta tosi tiivis, ja hyvässä asennossa!!! Varmaan vaikutti se, ettei oltu viikkoon treenattu. Jos joskus vielä menen kisaamaan, täytyy pitää rohkeasti viikon treenitauko. Kouluttaja huuteli käännöksiä vasemmalle, oikealle, täyskäännöksiä ja pysähdyksiä. Otettiin huviksemme myös perusasennosta paikallaan askelia sivulle, eteen ja taakse. Oikein mainiota!!!

Tunnistusnouto meni ihan hessuhopoiluksi. Laitettiin kaksi kapulaa, toinen niistä oli minun kädessä hetken, n.10m päähän. Edi lähti tosi innokkaasti kapuloille ja musta tuntuu että oikein valitsi kumman ottaa. Suurensuuret kehut ja samalla sekunnilla Edi ryntää takaisin ja hakee sen vääränkin kapulan.... En siitä viitsinyt kieltää kun en tarpeeksi ajoissa ehtinyt - ettei tule kapulakammoa. Uusi yritys uusilla kapuloilla, partanaama ottaa sitten molemmat tunnistusnoutokapulat kerralla suuhun ja tuo ne minulle, kiitoskiitos vaan!

Ennen treenien alkua otettiin pari A-esteen ylitystä (vähän turhan korkealta hyppäs alas), en muista koska ollaan sitä viimeksi kokeiltu...ehkä vuosi sitten? Tehtiin myös vähän korkeammalla esteellä hyppy-istu-hyppy -yhdistelmä, hyvin sujui. Ainoastaan saisi takajalat ojentua paremmin hypyn ylityksessä.

Viimeiseksi otettiin paikallaanmakuu 2 min. Jätettiin koirat tarkoituksella tosi lähekkäin. Heti kun laitettiin koirat makuulle ja lähdettiin kävelemään rivissä poispäin, kuulin että Edi piippaa ja näin että nuuskuttaa naapuriin (narttu) päin - sain  rähähdettyä ja hiljainen sfinxi-asento löytyi Ediltä nopeasti :D Toisenkin kerran vähän yskähdin kun naapuri alkoi kiinnostamaan. Koirat pysyivät upeasti rivissä!